Het programma NRClick biedt energiediensten en combineert daarvoor analyse en interventie. De bedoeling is het energieverbruik van de Brusselse openbare gebouwen te beperken.

NRClick scan - Basis

Ontdek de NRClick Scan-tool met dit ​​training die zich op nieuwe gebruikers richt. Leer meer over de basisfunctionaliteiten van de software en hoe het te gebruiken. Vraag uw toegangscode aan bij het NRClick-team.
Meer info

NRClick Scan – Geavanceerd

Neem deel aan een training die zich op gebruikers met een basiskennis richt. De deelnemer aan dit opleiding kan de gegevens van zijn organisatie beheren en wilt zijn kennis van de tool verbeteren. Vraag uw toegangscode aan bij het NRClick-team.
Meer info

NRClick Scan – Expert

Deze opleiding is bedoeld voor ervaren gebruikers van NRClick Scan. Als u verder wilt gaan en de verzamelde gegevens wilt gebruiken om uw energieboekhouding te verbeteren, dan is dit opleiding de oplossing voor u.
Meer info

NRClick Scan – Financiën

Deze trainingsmodule behandelt de verschillende boekhoudelementen gekoppeld aan energieverbruik. Het doel van dit opleiding is om de verschillende belanghebbenden te begrijpen die de uiteindelijke prijs beïnvloeden.
Meer info

NRClick - PLAGE - Q&A

Sibelga en Leefmilieu Brussel gezamenlijk werken aan de ontwikkeling van een nieuwe tool voor het exporteren van gegevens vanuit NRClick SCAN naar het webplatform PLAGE
Meer info