RenoClick - Presentatie dossier

RenoClick opleiding

Welkom op het registratieplatform voor de presentatie van een RenoClick-project

Alvorens u een RenoClick-aanvraagformulier indient bij Leefmilieu Brussel, moet u eerst uw renovatieproject voorstellen aan Sibelga. Dat gebeurt tijdens een vergadering die u hier plant.

Die vergadering duurt maximaal anderhalf uur. U organiseert de vergadering zelf in uw gebouwen. Idealiter in het gebouw waarop het project betrekking heeft. U nodigt de personen uit  van wie u vindt dat hun inbreng van belang is voor de presentatie. Het Sibelga-team heeft daartoe slots gereserveerd,  tussen 23 mei 2022 en 14 juli 2022, en daarna van 18 augustus 2022 tot 2 september 2022.

Reserveer een slot door er eentje te selecteren uit de hieronder beschikbare tijdvensters. Voer vervolgens uw toegangscode in. U kunt slechts één slot per project boeken. Hebt u dat gedaan? Dan  stuurt u nu de details van de vergadering (plaats, deelnemers, toegang, enz.) naar renoclick@sibelga.be.

Vergeet niet uiterlijk 2 werkdagen vóór de vergadering de 3 ingevulde documenten - waarvan u de template per e-mail hebt ontvangen - door te sturen naar renoclick@sibelga.be. Het gaat om: het ontwerp van intentieverklaring, het formulier Scanning voor het verzamelen van gegevens en de beschrijving van het renovatieproject (= basis voor de presentatiebijeenkomst). Ter herinnering: krijgt Sibelga de documenten niet binnen de gestelde termijn, dan wordt het gereserveerde tijdslot vrijgegeven en wordt de vergadering uitgesteld.

Vragen of problemen met uw registratie? Neem gerust contact op met het RenoClick-team via renoclick@sibelga.be.

Laten we samen Renolution concreet vormgeven!

Schrijf je in op deze opleiding

Geen opleiding voorzien op dit moment...

Momenteel zijn er geen sessies gepland voor deze opleiding. Heeft u interesse, neem contact met ons op.