Sibelga Academy is het opleidingscentrum van Sibelga, de netbeheerder voor elektriciteit en aardgas in Brussel

Ons vak is zo specifiek dat bijzondere opleidingen nodig zijn. Daarom biedt Sibelga Academy een ruime waaier aan technische opleidingen i.v.m. elektriciteit en aardgas, die oorspronkelijk bestemd waren voor eigen personeel en onderaannemers. Vandaag breidt Sibelga Academy het bestaande aanbod uit en stelt haar technische opleidingen ook open voor het brede publiek.

Moderne infrastructuur

Sibelga Academy onderging een complete makeover in 2012. De vernieuwde infrastructuur biedt cursisten niet alleen logistiek en pedagogisch comfort, maar ook een staaltje spitstechnologie. Ons centrum beschikt namelijk over didactische gasnetten (waarbij perslucht gebruikt wordt om werken/ingrepen op lage- en middendruk te simuleren) en elektriciteitsnetten (materieel van verscheidene generaties en onder spanning - 11 kV voor hoogspanning en 230V/400V voor laagspanning).

Sibelga Academy, da's ook...

  • een opleidingscentrum in hartje Brussel
  • 11 opleidingszalen
  • 11 opleiders, experts in hun vak
  • pedagogische en dynamische opleidingstools

Onze opleidingen

Cerga-certificering

Vanuit haar expertise op het vlak van gasnetten, biedt Sibelga u opleidingen aan die kaderen in de Cerga-certificering. Cerga is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. U bewijst de klant ermee dat zijn installatie professioneel is aangelegd en dat u op de hoogte bent van de laatste reglementeringen en normen. Meer info op www.cerga.be

Op maat

Onze opleidingen kunnen u helpen bij de uitvoering van uw beroep. Voor elke andere soort vorming kunt u een beroep doen op ons opleidingscentrum. Of het nu gaat om gas of elektriciteit. Wij maken maatopleidingen in nauw overleg met u zodat die perfect beantwoorden aan uw doelstellingen. Geef een korte beschrijving van uw project, vermeld het aantal deelnemers en wij contacteren u met een prijsofferte.

Tweetalig

Sibelga is een Brusselse onderneming. Wij hechten dus veel belang aan het feit dat elke opleiding zowel in het Nederlands als in het Frans even kwaliteitsvol is. En aangezien bij deze vormingen een zeer technische woordenschat wordt gebruikt, is het van primordiaal belang dat onze opleiders de taal waarin de opleiding wordt gegeven, perfect beheersen. Alle medewerkers van Sibelga Academy zijn Nederlands- of Franstalig, en meestal perfect tweetalig.